Baby gerak2

Masa 18 minggu baby gerak berombak2..tp halus2 kejap2..skrg 19 minggu 3 hari..Allah aktifnya anak ibu..nk puasa pun risau..hari pertama puasa full day..dia punya gerakan dr pagi smpai ke malam..risau dia ni lapar ke apa?😅esok nya dh x puasa..pastu cuba puasa setengah hari.. Apapun semoga anakku sihat, lahir secara normal dan sempurna lahir ke dunia. Aamin ya rabb # dueogos

1 Balas

gerak byk tu sbb nk bgtahu yg dia ok kot.. kalau kurang gerak tu risau.. papepun semoga dipermudahkan