CARSEAT OR CARRIER

Mana satu lebih berbaloi beli untuk baby newborn ? ? Saya tak tahu nak beli yang mana satu sebab first preggy ?

2 Balas

sy beli carrier carseat dlu sbb lg selamat dan selesa utk newborn.. nak bawak g mana2 pun angkut je.. senang nk bawak pegi rumah mertua nnti..boleh buat sbgai rocker jugak.. tpi boleh pakai kejap je smpai baby 13kg.. slow2 kumpul duit beli carseat yg elok skit dan boleh pakai lama..

4y ago

Thank you sis untuk tips 🙏🏻♥️

Kalau beli carseat pun okay tp yg bole dr newborn tu.. Klu pakai carrier pun bole cuma nnt stil kene beli carseat

4y ago

Tu lah ☹️ confius tak tahu nak beli mana satu , still survey carseat mana yang okay 😌 thank you sis