Ttc 2nd baby

Mana geng last period 1 Mac? Ada yang dah +ve ke tu? 👀 Tak nak berharap tapi moga ada rezeki kita yg ttc pada bulan ni.. saya ada simptom sakit breast belah kiri teramat sangat. Korang macam mana, ada early sign pregnant ke?

2 Balas

Hi sis.. saya geng 1 mac last period.. alhamdulilah skrg dh 3w6d .. first bby .. tapi skrg ada masalh ada turun darah sikit.. done jumpa dr n now kena bed rest for 3 days.. on folic acid n ubat kuat kan rahim.. i hope sis pun sama ada rezeki untuk dpt bby no 2 ❤️‍🔥

2mo ago

Awal2 rasa bdn tak sedap.. pastu ajk suami beli pt.. sy hbis period 8hb , 17hb sy saja check naik double line.. p klinik dr ckp confirm prgnant tpi masih awal tk nmpk.. baru2 nie ada bleeding sikit p klinik scan dr ckp dh nmpk kantung kecik .. usia kndungan 3w3d masa tu.. skrg dh 4weeks..

sy last period 28jan🤣 belum delay period cek, dah delay period 2w pun cek.. sy sblm mengandung dulu irregular period cycle panjang.. lepas bersalin anak 8m baru 1st period, masa tu tiap bulan pun period, tp kali ni lama plk delay dia

2mo ago

if active sex cek aje la tiap bulan lepas tarikh yg patutnye period tu.. sy dulu lepas kawin pjj, pastu tamat pjj lepas 2w pregnant, tp tak cek pun sbb biasa delay period ni. period 2 3 bulan sekali.. masatu 2 bln lebih jgk delay husband la suruh cek aje la. sy tangguh2 sbb dah biasa delay kan, tp mcm naluri tu ada rasa mcm pregnant, pastu time baring pun tengok perut tak flat mcm biasa.. senyap2 beli upt strip online hantar kat kg, bila balik senyap2 cek tengok double lines teranggg.. bila dah balik rumah ajak husband beli cb digital.. pastu buat surprise 6th months kawin letak kat meja kerja dia masatu wfh😆 bila gi scan size janin masatu nak masuk 9w