Bukaan 1cm, usia🤰38 minggu + 3 Hari

Hi Mammies🙋‍♀️.. ada dak siapa² mom kat sini dah ada bukaan 1cm tpi tak ada tanda² nak bersalin cthnya tak ada tanda² show sprti drah ..setiap kali check panties mesti clear sahaja pastu tiba² kluar cecair keputihan kuning yg pekat but not frequent dan tak banyak cecair yang keluar,tak berbau dan tak gatal.pastu setiap kali begerak perut rasa keras sakit kat area punggung dan pinggang.#firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

8 Balas

kalau 38 minggu pergi hospital mmg dia check bukaan jalan ke?