batuk berkahak

mami2 sume. ade x anak2 mami sume yg batuk berkahak. umur 6bulan ? dh gi klinik masih mcm tu. ubat pcm je bagi. . ada x kaedah lain utk buang kahak tu ?

1 Balas

Hi.. Pernah dgr sonotron treatment? Masa anak saya baby dulu, saya bawa gi treatment ni.. Mmg nampak berkesan.. Die guna radio wave x silap.. Wave tu akan bg cair kan kahak, pastu baby kuar kan kahak cara muntah atau poo.. Cara ke-2 boleh try diffuse essential oil young living.. RC atau Purification.. Nk sapu neat pun boleh tp kena dilute dulu..