missed period

mami2 sekalian,sy 11 hari sdh miss period.sy sertakn dgn jdual period sy,adakah period sy teratur atau tidak. cek upt tetapi negatif.

missed period
3 Balas

Kadang perubhan hormon pon bole buat kita lmbt period jgak...sis punya period pon irregular kan...sama mcm sy la...sy period tk dtg lg smpai skrg...ikotkn kalender period sy...esok akn period balik...jd sy tunggu je la dy dtg ke tak...sy sblom ni ad bt urine test...3 kli negatif...sy pon tkde nak berharap sngt2...sebap ye la...takot kecewa....

Cuba sis tunggu lagi seminggu then check upt semula..Kdg2 awl pregnancy HcG kita rendah,so UPT test x dpat detect.Test UPT pada awl pagi lepas bngun dri tidur sbb if kita pregnant HcG paling tinggi waktu tu😊😊

4y ago

tq sis..sbb sy test skli shja upt msa tu sis.lps tu x check lg tkt kcwa.

cmna daa positif upt ka sis ? 😀

4y ago

mgkn hormon sis.. tk chekup doktor ? tp sy ada kwn dia prgy 6m bru upt positif.. bby betapuk 😅