Tiada Selera

Hi mami2 sekalian.. Boleh share tak apa makanan tuk gantikan tiada selera makan kita. Nasi lauk smua x boleh terima sekarang ne. Deria bau pun begitu kuat.. Sekarang hnya mampu makan bread ja.. Ok ka ya?? Ne first prgnant ne.. #8weeks

2 Balas

sama mcm sya jugak dri 7 minggu sya mual trok mcmtu laa .. mkan bread , biskut , mnum milo , mkan maggi ayam jer hari2 .. skrng alhamdulillah ada kurang dah .. skrng 15w4d dah .. puan cuba jer mkan apa2 mcm mee ker , mkan yg bersup2 ..

5y ago

biasa laa tu , hehehe .. puan cuba jer apa2 mkanan .. x per muntah balik .. jnji tau mana yg dpt dimakan .. mana yg memang langsong x dpt .. apa2 pon tahniah ❤😄

Sama laaa, sy pun langsung takda slera rasa mcm org demam pun ada , hidu bau lauk pun dh boleh buat slera kurng hmmm sy pun 8weeks jugak

5y ago

Waa.. 8w jg ya.congrats..kan sengsara btul ibu pregnant ne.kalah2 org sakit pula haha