Tak lalu makan, berat turun

Mami, skrg sy dh 15mggu 3 hari. Makan masih x lalu. Kurang dh muntah. Tp selera masih belum ada. Berat booking 10mggu, 66.8kg. Skrg 15mggu, 66.1kg. Ada yg macam ni ke? Ghisauu. Yg no 1 n 2 aritu, morning sickness jugak, tp smpe 12-13mggu je. Yg no 3 lama betol xda selera😅

4 Balas

normal je sbb masih difasa alahan. sye dulu sbelum booking 8weeks seminggu x mkn x minum turun 5kg. mase booking berat dah 50kg sbb alahan dah okey mase tu😂

1y ago

itu la. sy sbnr nya berat dlm 69-70kg sebelom preggy. awal preggy tu turun sampai 3-4kg. risau nya. hope smua okay jak kan🥰

saya pun berat turun 3kg dalam masa 3 minggu. tapi alhamdulillah semua sihat dan okay. sebab mabuk dan mual dan tak selera makan saya turun berat badan.

1y ago

alhamdulillah dh okay. harap nye smua kta n baby sentiasa sehat🥰

Normal ja saya pon berat Turun dari 74kg sampai tinggal 65kg ja..

1y ago

huhu okay mami. tqqq🥰

Normal