Supplement apa yang mami amalkan

Hi mami 🙃 siapa kat sini selalu kena simpul biawak tak kira masa & waktu ? Lepas tu kan , jari tgn semua kebas bila bgon tido ? Org ckp kurang calcium betul ke ? #firstmom #firstbaby

1 Balas

tgn kebas sebab tido ada terhimpit. bila terhimpit, air dgn darah x boleh jalan thats why jadi kebas bila bgun. boleh guna strech ball masa siang. bukan punca x ckup calcium ya. sye pon sama je dulu. lps tu doctor ckp tido jgn himpit tgn or kaki. nanti jadi kebas sbb kita mengandung, bdn byk air, bila terhimpit, jadi kebas. kaki boleh ltk minyak panas dlu sblm tido. and pakai stokin. krg kan berjalan masa siang. bila kaki byk berjalan mmg sng jadi simpul biawak.

2y ago

So takde apa² laa ye . Saya takut jugak , asal bgon tido je . Semua jari tak bole bengkok . Seharian plak tu , mcm bgkak jari² .. oke baik , terima kasih info nya