Rase mcm baru je bersalin bln 4 2023.. tup2 tahun dpn bersalin lagi😅

4 Balas

Hahaha tahniah sis. Saya ni baru beranak bulan 11/2022. Tahun 2024 insyaAllah beranak lagi. Kemarin buka buku pink kt kk. Dengan nurse kena bebel, dengan doctor pun kena bebel. Bertabahlah.

7mo ago

sy muda lg baru 22.. Dr x bebel pon tp biasalh misi jelh yg buat muka..

tahniah, saya pun anak rapat2, ni insyaAllah yg no3, tapi seriau trauma contraction n meneran tu xhilang2 sampai skrg 😝😅🤣🤣

7mo ago

alhamdulillah sy dh nk bersalin 6cm baru rase contraction 5minit je dh 10cm terus blh push..

macam saya juga. bulan 4 aritu bersalin anak kedua, skrng mengandung anak ketiga dah 11weeks 😂

7mo ago

alhamdulillah tahniah

hihihi..tahniah jaga kesihatan..