ibu mengandung

hi mama semua,,saya nak tanya,,saya tgh mngndung 10 mnggu 3 hari,,tpi saya makan mee mentah kari ,,boleh ke ?? saya takut jugK ,,saya tahu xspttnya makan,,tpi saya tringin nk makan tpi xbnyk,,bolh ke?

2 Balas

kalau teringin sgt tu mkn je lah wak😅tp jgn bnyk2 sbb x elok lgi2 x dimasak n perencah dy tu x bgs buat hilang rasa blhla

Tak faham. Maksudnya di masak atau tidak?

7mo ago

Ibu mengandung tak boleh makan makanan mentah atau raw food. Kalau tanya saya, tak boleh makan. Tapi terpulang pada awak.