Cramp masuk 9minggu

Hi mama semua. Saya cuma nak luah je. Masuk minggu ke 9 ni, ari ari saya rasa sakit kadang2, tiba2 rasa macam nak period. Risau betul. Bila buat apa2 dia datang rasa tu. Bila baring pun sama cuma tak kerap. Minta doa mama semua ya doakan baby saya sihat dan membesar dengan baik 1st trimester ni. Nak nangis rasa kadang fikir, risaukan baby je. Saya mohon doa semua ya. Tq banyak2.#firstbaby #firstmom #ttc1y5m

1 Balas

Doc kata itu normal asalkan tak bleeding or spotting, sbb rahim tgh expand utk baby, maksudnya baby tgh membesar. Jgn risau, in shaa allah semua baik2 saja

2y ago

Okay sis faham, terima kasih ya doakan saya 🥰