Upt

Hi mama. Saya mau tanya, berapa hari selepas bersama suami bole cek upt? Saya sedang cuba utk pregnant selepas 8tahun kawin.

2 Balas

14 hari lewat period suggested oleh doc . Kalau dah lebih setahun dah boleh buat ujian saringan kesuburan suami isteri . Banyak faktor yang boleh menyebabkan susah hamil , dari segi hormon , qualiti ovum dan sperm . Kalau dah buat ujian at least dah boleh tahu masalah dan boleh tingkatkan peluang untuk pregnant

Kene tgk bape hari period lewat bru ley check upt sis