Pregnant 3 bln, rasa nk kencing tp susah keluar air kencing..dh minum air masak byk 🥹 help me, tq

Malasah kencing

5 Balas

air kelapa sis, sy amalkan sejak awal hamil atas nasihat doc .. agak² dah bosan boleh tuka air barli, tp yang xde gula taw .. biar ori .. insyaAllah masalah kencing xlawas tu boleh hilang

mungkin ni kencing kotor sebab dia pun boleh jadi cam tak lawas and susah buang air. cuba minum air masak banyak2 ataupun air barli ya puan

sama la.. tngah alami skrg.. doc bg ubt pastu sy minum air kosong

alamak..mcm sign of kencing kotor..minum air barli suam kosong

12mo ago

kencing x lawas. sy pn mcm tu bln lepas. sy minum dan mkn barli. alhamdulillah ok.

tngah alami ni .. kencing tak lawas🥲