baby boy or baby girls ?

malas nak mndi, muka kuat jerawat, muka nmpak gelap kuat tdo ada yng sama mcm sya ke

6 Balas

Saya pun camtu Sis..biasala tu alahan pregnant ..tk tau Boy or girl..sebab sebelum ni pregnant muka sy ok ja..tkdak jerawat lgsung ..tp baby girl la..kalini pregnant byk naik jerawat ..🥴🥴🥴

Mcm sy stop segala skincare bila tahu je pregnant.. just pakai face wash je.. stop je skincare habis naik jerawat n jd gelap mybe sbb skincare sblm ni.. tapi its ok demi baby

sama. stop skincare sblm pregnant. guna skincare dr mama's choice

More to girl 🤭

sama…..

🖐️