Boleh share nama girl huruf A tak ? Kita kenan nama Alaura , Ardanea tp xda maksud dlm Islam pula .

Maksud nama #bantujawab

4 Balas

sis letak satu nama bermaksud kt depan n satu nama y sis berkenan kt belakang..contoh cam nama ank sy Rania Elaira..Rania tu maksud kesenangan n y blakang tu nama sy berkenan

ardina~kehormatan kami ardani~suci,sifatnya arissa~azam,kuat adlina~keadilan kita ayleen~cahaya terang

Ayesha.. tu nama anak no 2 saya lah. sy letak 1 nama tu je..

nama kiteww ardeanna. sja bgtau hehehe🤣