ALHAMDULILLAH

Makin terang line tu. Test ni tasha buat dua hari sebelum due period. Buat petang tadi. Ada apa apa nasihat tak mommies nak bgtahu tasha? Or nak tanya? #firstbaby #1stimemom #advicepls #bantusharing #theasianparentph #sharingiscaring

ALHAMDULILLAH
8 Balas

jgn buat kje berat.. jgn bjln tllu bnyk.. yg pnting ambk acid folic hr2 ok.. thniah sis 😉 moga allah mudahkn sgla nya ok

4y ago

Okay sis thank you. In shaa Allah amiin yarobbalalamin 💙✨

taknak tanya pun just nak bgtau hati hati. Jangan buat keje berat. Banyakkan berdoa supaya kandungan selamat hingga lahir

4y ago

Okay baik thank you 💙

tahniah pregnant..jaga diri..jaga makan..jgn skip acid folic..minum susu...semoga semuanya baik2 sahaja...

4y ago

In shaa Allah amin. Thank you 💙

g try test kt klinik, klau dia kata btul positif dh boleh bkk buku pink dn scan perut

4y ago

Okay baik thank you 💙

Jgn buat kerja berat.. jgn makan apa2 suka hati.. first trimester mmg x best sekian

4y ago

Hahaha okay baik 💙

Repeat lagi sampai terang. Awal2 jangan excited sangat. Take care

jaga kandungan masih baru lagi sis

tahniah