8weeks 4days🥰

makin beremosi sekarang... semoga Allah tabahkan hati ni😞☹️ nak dekat dengan suami pun takbole mcm nak muntah rasa.. kesian tapi terpaksa jujur... pagi minum air apa mesti muntah, pening kepala yang melampau mungkin tekanan darah rendah.. ada yang boleh kongsi makanan tambah hemoglobin?

2 Balas

Normal tu sis..semua alahan xsama...sy dlu pn xbole bau suami..busuk teramat even br lps.mandi...

perna mcm tu..asik muntah je..mkn minum tk msuk dlm perut smua di muntah..asik tdur je