Makanan @ petua naikkan hb

Makanan @ petua untuk naikkan hb sekrg sy hamil 17w dan ank first..#pleasehelp #ingintahu #bantusharing #advicepls

2 Balas

saya amalkan makan jambu batu dan sayur bayam selain zincofer. kalau mkn ubat tambah darah tu better sejam before makan ya. dan kalau boleh jgn minum caffein. alhamdulillah, sepanjang pregnant saya takde masalah hb rendah, bacaan yg paling rendah 11.8. sampaikan doktor cakap saya tak perlu dah makan zincofer masa hujung trimester

Makan pisang