Tambah susu ibu

Makanan apa yang boleh menambahkan susu ibu ye. Saya lepas bersalin ok je susu meriah. Bila masuk 2 bulan lebih susu makin sikit maybe sebab awal2 hari tu asik kurang menyusukan anak sebab first mom terasa penat sangat. Harap sesiapa dapat membantu makanan apa atau supplement apa yang bagus untuk menambahkan susu ibu, atau urutan ke. #breasfeeding #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

13 Balas

boleh refer dekat ig lactation counselor ni https://www.instagram.com/p/Clc2ZHnJPZ3/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Kerapkan direct feeding / pam susu. InsyaAllah hisapan bayi milk booster paling mujarab 😊

rajin minuk air suam