Masalah hb low...ada ke yg pernah amal jus mamariam utk naikkan hb...

Makan ubt maltofer mcm x ok

2 Balas

saya amalkan jus mamariam alhamdullilah hb naik.. sama laa mkn maltofer tk jd jgk 😅 penyudah skrg saya amalkan jus mamariam dan 2 jam sblm tdo mkn iberet.. ne dh masuk 8 bulan saya consume jus mamariam, minyak kelapa dara . iberet saya stop.. mmg hb cntik je..

1y ago

RM89 sy beli. Boleh pergi ke ig mamariam hq. Sy pon amalkan mamariam. Tapi dah hujung2 pregnancy last option.. Kalau tau dari awal sy try. 36wks nak masuk 37wks hb naik ke 12. Xlama 37wks tu sy lahirkan baby sy..