Lapar sangat

Makan nasi asyik muntah, mlm2 asyik mual.. Bleh tak minum milo, sbb xlarat sgt dah bila perut lapar? Ke ada cadangan nak makan/minum apa utk tenaga. susu xleh mnum. #9weeks

2 Balas

nestum pn ok.. mkn mknn lain sbagai gnti.. bskut ke mee ke bihun ke.. sy dah berhari x mkn nasi putih.. tapi kalau nasi impit ke nasi goreng, ok plak.. ermm memang x boleh masuk nasi putih.. kalau teruk sgt muntah2 mual tu boleh prgi klinik amik ubat.. xde la ilang terus tapi boleh la.. normal muntah masa pregnant.. nama pn pregnant kn.. sabar je la..

sis try makan oat ke...roti yang tinggi fiber ke...atau sis buat sandwich tanpa mayo...makan buah2an ke