cempedak goreng

Hi . makan cempedak boleh keguguran ke ?? 🥲

5 Balas

cempedak rasa xada apa. nangka tu maybe la bahay sebabkan getahnya. and ada baca juga nangka mcm susah proses bersalin. xtahu la sahih ke x. 😁

9mo ago

tu la memang cempedak terpaling sedap. 😊😊 sy pun teringin tp masih belum dapat2 lagi. sebab mahal. kena cari hat cempedak goreng je la kot

saya siap makan goreng goreng hari hari lg , fav saya tuh takda masalah apa apa pon cempedak ni

9mo ago

oh kalau mcm tu tkpela sbb saya baca google ja haha tktau betul ke tak . nak makan pun jd takut2 sbb pernah gugur sebelum ni

saya pulak baca yg ni🫠 emm

sy mkn je alhamdulillah xde apa

9mo ago

byk tak makan

Tak