Not sure preggy or not

Makan berselera Demam on off Letih, Lesu Pening kadang2 Lepas tu sensitif dengan bau Hii, nak tanya pendapat. Saya suda berkahwin 1 tahun 5 bulan. Dan saya juga tengah ttc. Period saya start 21/5 dan habis pada 25/5. Saya ada makan clomid 50mg. Pada hari ke 20 saya bleeding. Warna coklat. Dan saya check upt. Sangat samar tapi tak pasti. Persoalannya adakah itu tanda saya pregnant?

2 Balas

check balik 1 minggu lagi ya sis. n check ketika kencing awal pagi. good luck sis