Pundi kencing tertekan

Hi mak2 semua. Nak tanya kalau kita diri ke berjalan ke baring ke rasa kt bawah perut means pundi kencing kita ni ditekan2 and ngilu sakit tpi boleh tahan maknanya tu kaki dia tengah menendang or kepala dia ye? Hmm sbb bfr this scan kepala kt atas masa 28weeks. Skrg dah 32w harap scan balik masa 34w kepala dah kat bawah. Doakan ikhlas untuk saya&baby ye🥹🥲❤️🤲🏻

1 Balas

sy rsa kpala bby...sbb sy last week 9hb checkup sy ada bgthu doc sllu sakit,n ngilu bhgian ari2 n pundi kncing,smpai kerap kncing pstu doc scan kpala bby dh kt bwh ..doc kata sbb kpla bby dh kt bwh kpla dia menekan2 pundi kncing sbb tu rsa ngilu smpai nk terkencing je

2y ago

Harapnya macamtu jugaklahh🤲🏻 Mmg rasa ngilu sgt bila pundi kencing tu ditekan.. kerap kencing jgk.. tq sis share sekali apa yg doc explain☺️