pencegahkehamilan

Hi mak² sekalian, ada tak mak² kat sini mengambil pil perancang jenis LIZA? How was the result? Is it berkesan? dan sy nk tnya mak² yg mungkin mpyi experience lbih lg, jika diminggu yg pertama kita bersama suami tnpa menggunakn apa² kaedah pencegah kehamilan and then the next minggu kita minta cucuk depo is it okay? Adakah kita akan hamil juga?

1 Balas

Better tunggu the next period bru lah cucuk depo klu sis x guna any protection sblm tu,😊

5y ago

Knp ehh? Sbb sy tkut melekat lg. Ank sy yg ptma dgn kdua pun dh dkt jarak