Suntik perancang

Mak mak dekat sini ada yang ambil suntikkan perancang ada kesan sampingan kah. Saya 17/9 tu sya dh kna suntik perancang Sya strt hd 21/9 drh sikit² kluar. Sya tdk ad rsa skit pinggang cma cik bnga sya gatal² dri luar smpai ke dlm gatal nya hd dh brhnti dh 4/10 tu tpi rsa gtal² tu belum brhnti dn ad kemerah mrhan lgi anus sya pn ikut gtl sbab apa ya.. Sya bru prtma kli ni ..ad x mak mak dkt sni sma dgn sya..

1 Balas

saya ambil suntikan perancang dari 02/20 sampai sekang. bulan depan 02/21 saya ambil lg. kesannya period x datang2. gatal2 xde cuma sakit blakang je