38w2d due date 27/11

Pagi ni dr kul1 pg - skang kul445 pg perut mengeras non stop n rse sengal2 kt perut... N rse cm nk berak je..ad mase bby gerak slow sipi2 gitu .. rse sengal kt perut xleh bawak bncang.. tu tanda2 nk brsalin ke? ... atau pn sekadar sakit perut nk berak? .. tanda2 lain xdk lg..please help 🥺#ingintahu #pleasehelp

5 Balas

Pantau kekerapan contraction tu. Lalu makin kerap, boleh pergi PAC. Tak perlu tunggi tanda yang lain. Kat PAC nanti doktor akan check. Kalau takde bukaan lagi baru doktor akan bagi balik.

sis dah bersalin ka? due sya 28/11 sejak 38 minggu ni baby mmg kuat mgeras tapi tak sakit kalo mgeras plus sakit smpi ke pinggang tu tanda nak bersalin

Dah bersalin ke sis? Due date kite sama tapi sy tkde tanda2 lagi🥺 Risau overdue

5mo ago

Belum awaknyaaa😫 Tk tahu dh nk buat mcm mana

Hai sis dah bersalin ke due saya 28/11 tapi tanda belum lagi now 38week 5hari

kena rajin tengok jam...berapa lama mengeras