Risau..spotting

Macamni Kira spotting ke atau keputihan yg dah lama.sebab Saya lama tak ke tandas td.so xtahu Antara darah atau keputihan.saya tgh pregnant 9 weeks.

Risau..spotting
3 Balas

kalau mcm ni jgn risau sbb drah lama...kalau kluar drah merah baru sis perlu risau n perlu ke hspital..bykkan bedrest buat masa ni smpai la xkluar brown spotting tu

mcm sy jga mula2 mcm nie lama2 jdi merah g scan kantung tk menjadi ni tngh tnggu dia turun sndri

Kene byk bedrest ye..