Tak ingat tarikh period

Macamana ya kalau tak ingat tarikh last period? Tak sangka pulak ada rezeki no 2 ni, sebab dulu nak pregnant pun kena guna OPK utk trace waktu subur. Dah 3x check upt memang double line n terang, tapi serious memang tak ingat tarikh last period. Nak agak agak pun tak boleh. Takut nurse bising je nanti 😭#pleasehelp

4 Balas

Saya tak period setahun tiba2 pregnant.. nurse tak bising pun yg penting jujur ja.. nanti klinik akan scan utk dapatkan edd so chill

3y ago

Btw tq sis, kurang sikit nervous