Tak ingat tarikh period

Macamana ya kalau tak ingat tarikh last period? Tak sangka pulak ada rezeki no 2 ni, sebab dulu nak pregnant pun kena guna OPK utk trace waktu subur. Dah 3x check upt memang double line n terang, tapi serious memang tak ingat tarikh last period. Nak agak agak pun tak boleh. Takut nurse bising je nanti 😭#pleasehelp

4 Balas

Jgn pening2 sis.. scan ja.. nanti doktor akan estimate drpd saiz kantung @ baby sis settle.. nurse tak bising lah.. sbb saya pun nurse