Macam mana nk turunkan kuning baby ye.?

Macam2 dh buat. Menyusu dh ok kerap bangun tp cek kuning kjp naik kejap turun. Hmm

4 Balas

Berapa kerap tu? Jadual susu kena konsisten every 1-2 hours dalam masa 24 jam. Kiranya anak akan menyusu dalam 10-12 kali dalam masa 24 jam. Masa yang optimum untuk satu sesi penyusuan ialah 10-15 min untuk satu breast.

menyusu berapa jam skali sis? dulu nurse ckp saya sejam 1x.. anak sy ada kuning jgk, 3x cek dah ok

2mo ago

Setengah jam n satu jam sekali sis. Kuning nye kjp naik kjp turun..

elakkn mkn jamu dn halia sementara wktu sis .. klu bby minum yusu bdn

dh buat blood and urine test?

2mo ago

Doc bg masa 2minggu nie. Klu tk turun jgk kne buat test urine n drh