Slm, nk tnya. Kalau time buang air kecil tu sy rse mcm nyilu2, nk kata sakit takdela sngt.

Macam rse nyilu2 haluss je mse air kencing kluar. Keputihan takda. Normal ke rse mcmtu. Sy bru 6 weeks#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

Rase mcm UTI. Kena gi dr ambik ubat klau xnak berlarutan. Klau x nanti kencing kluar darah lagi sakit. Dr akan bg yg packet utk bancuh dlm air dan minum. Kerapkan minum air dan kencing akan bantu bersihkan bakteria.

mybe kencing kotor bb baru2 ni sya kena mcm tu jgk..time kencing sakit n kencing jdi wrna oren pekat gitu..skli cek dkt kk..kena kencing kotor

minum air masak byk,possible kencing kotor tu

kalau sllu nya mcmni. kencing ktor sis

kencing kotor kot