curious

macam mane rasa baby gerak ? rasa macam ade ombak angin kat dalam .. tu baby ke ? perut ni rajin angin .. tak tau rasa angin ke rasa ape ? #FirstPregnancy #16w4d

9 Balas

Pengalaman sy, memula mcm getaran je mse 18 weeks.xlama lepas tu da rasa mcm meletup letup dlm perut. Mcm kentut pon ada. Ni skg dah 26 weeks, dia dah slalu bgerak. Aktif sgt. Kdg mengeras, tapi kejap kejap je. Nurse kata dia tengah nak ubah posisi. Braxton hicks. Perut naik smpai senget sebelah 🤭😆

4y ago

itu la.. kadang2 mcm angin.. gruk gruk gruk pstu kita yg kntut.. tu yg xtwu sama ade tu angin ke bby.. huuhuuu..