susu

Macam mane kita nak tahu baby kita kenyang or x? Baby full bf xcampur ape2 lagi.. Susu dgn kerap tapi ade mase die susu main² susu kejap cabut susu kejap cabut.. ?? umur bby 5 bulan 5 hari..

43 Balas

Pastikan cukup 15-20mnt die minum susu (walaupon main cabut isap balik) confirm bby kenyang

Ank saya pun belum merangkak lgi... Meniarap pun lambat... Tp skrg bru nk angkat2 bontut die...

Sama dengan baby saya sis..risau kdg2 takut dia lapar tp nangis apa ke tak pun

anak saya 5bulan15hari x pandai meniarap lagi , baru dok pusing2 badan nak mengiring ,

sama mcm baby sy ..5 bulan 20 hari..susu main2 jugak😁

jarakkan masa 2 jam utk bagi dia susu ..

Mcm mane nak ajar anak yang xnk minum dlam botol ye??

Eehh Sama lah.. sy pun perlukan jawapan jg 🤭😂

janji dia selalu nk minum susu

😍😍😘😘😂😂😂😂🤓🤓🤓