Baby 6bulan tk berak 3 hari

Macam mana ye nk buat ni . Anak tk berak dh 3 hari . Urut² perut die meronta sakit hmmm salah makan ke . Sebelom ni bagi mkn nestum cmpur dgn susu die . Ank dh 6 bulan . Mulut die ade kulat susu bagi sapu ubt dh baik tu bagi mkn nestum selang due hari die tk berak dh 3 hari . Takut dh bgi mkn nestum takut sbb die mkn yg jdi tk bole berak

5 Balas

sebelom ni mean sebelom 6bulan ke awak offer nestum dkt baby?