cara turunkan kuning baby

macam mana ye nak turunkan kuning baby? hrini hari ketiga saya pergi checkup klinik & kuning baby naik. #firstmom #ingintahu

21 Balas

suami dan saya darah O. org kata darah O ni bby senang kuning/probability kuning tu tinggi. tp alhamdulillah anak sy kuning rendah x kene tahan wad sbb masa sy dpt je baby sy terus susukan baby. setiap sejam susukan masa kt wad. then dah balik rumah sy mmg kerap susukan dia setiap 1-2 jam sekali. alhamdulillah makin turun kuning. so mmg kene kerapkan susu badan je bagi baby kencing berak banyak. jamu2 jgn makan dulu. tunggu kuning baby habis baru boleh makan jamu