Nak tanya kalau dh 38week nk apply cuti bersali awal tapi company minta surt doc

Macam mana yaa company nk surat doc yg mengata kn kita ni x blh kerja dh and nk cuti awal ,kk bagi ke

3 Balas

Kalau awak nk cuti utk rehat, bukan kena bersalin awal. Awak boleh apply for unpaid leave. Saya pun tgh unpaid leave sbb dah tak larat nak ke office. Skrg saya 38w

doktor dkt kk beritahu katanya awak tak blh kerja, kena bersalin awal, boleh dapatkan pengesahan dari doktor. doktor akan bagi

Hyeee, boleh minta dekat Dr kk. Macam saya Dr keluarkan memo. So boleh cuti awal 2 minggu dari edd