Cuti bersalin awal

Hi. Nk tnye ada tak kat sini yg ada pengalaman minta surat sokongan Dr untuk cuti bersalin awal? Sebab saya ingat nak apply cuti bersalin awal 2 minggu dr trikh edd tapi perlukan surat Dr. Kalau minta dr Dr kk boleh ke? #firstmom

1 Balas

Boleh je. Sy dulu x ada pulak kena mintak surat sokongan doc. Isi je borang cuti bersalin tu tulis tarikh dari bila sampai bila nak cuti. Tp last2 sy cuti lagi awal dari tarikh tu sbb bersalin awal