Pregnancy Test Strip

Macam mana ya saya terlewat hari period sudah seminggu tpi naik 1 line . Pelik la.. hari2 saya fikir mengandung ke tak. Last period 16.5.2023.

Pregnancy Test Strip
2 Balas

lewat period ada banyak kemungkinan sis. faktor kesihatan, faktor persekitaran pun boleh effect pada hormon. lagi seminggu dua kalau masih belum period, repeat upt test guna upt jenis yang lain. kalau masih 1 line, better pergi klinik untuk check kesihatan.

12mo ago

Nyaris nk g klinik.. period x stabil .. x pernah jadi dtg lewat.. kalau 2 bulan x dtg pun mcm something hormon

maybe masalah hormon

12mo ago

Betul ingtkn pregnant. Masalah hormon . Period lewat sebulan. Tnpa makan ubat pencegah kehamilan