Pusat anak timbul

Macam mana ya nak atasi pusat anak timbul..? Momy2 ad x macam anak saya pusat timbul..

4 Balas

kalau saya sampai skrg anak umur 2 bulan lepas mandi saya tekan pusat anak dengan minyak gamat.. alhamdullilah smpai skrg tk ada masalah pusat timbul😄 lepasni sis boleh cuba

Klau umblical hernia sis boleh try pakai ni sbb baby sy pun pusat timbul selepas pakai belt ni pusat skrg semakin tak timbul sdh..sis boleh bli di lazada kalau nak cari

2mo ago

tq sis..nnti nk try beli...

pusat timbul maksud hernia ke sis? atau mmg jenis pusat timbul?,

2mo ago

oh kira mmg hernia la. anak saya dulu pun kena juga sis, time 4bln hernia dia baru slow2x kecut n takda kena jmp dr. da. dulu tiap kali mandi saya akan tekan pusat dia, buat lawan arah jam, n selalu selawat, doa minta surut. n so far mjadi.

lepas mandi tuam sis