Jadual makan baby

Macam mana ya jadual sebenar baby 6 bulan makan ? kalau ikut cara , pukul 11/12 saya bagi makan bubur , kemudian tengahari saya xda bagi apa2 snack , tunggu petang dalam pukul 4/5 saya bagi lagi sekali bubur . kemuadia malam dalam pukul 9 macamtu saya ada bagi sikit fruits atau biskut untuk dia snacking . boleh ke macamni ?boleh betulkan kalau cara saya ni salah🥹#firstmom #firstbaby

3 Balas

sya plk bg ank mkn kui 10 pg bubur ptg kui 5 bg skli g kdng2 bg snck kui 2

boleh refer sini dr group fb happy baby food malaysia

10mo ago

macam sy bg complete meal. breakfast, lunch & snacking/dinner

Ikut macam ni yg terbaik.