Kandungan tak membesar..

Macam mana Rupa kantung yg keluar sendiri? Tak pernah alami n now tengah tunggu kantung keluar sendiri sbb xmembesar 6w je..boleh share tak mn2 ibu yg pernah alami..waiting another 1w for appt..b4 this ada rs cam sakit ckit2 tp now tu la xde rs sakit or apa..risau pulak #ingintahu #pleasehelp #mom2be

4 Balas

pengalaman sy mcm telur ikan. kantung saya cantik lagi.tp sy pernah terbaca dlm ni ada kantung dah pecah . keluar sekali blood clot. sy bleeding almost 1 week before keluar kantung. time nak keluar mmg sakit mcm cramp and rasa ada ketulan keluar. after that g hospital and scan complete miscarriage. ouh pesanan sy kluar apa2 tangkap gambar utk rujukan doc tau sis.

8mo ago

Br check blk td scan, rahim clear doc kata I'm not pregnant n they not give me any report about it.. B4 this 3 times go to hosp scan n they told that got kantung in e womb but now they said I'm not pregnant.. 2 times made upt test lab at kk n the result was positive..

pengalaman sy, sy spotting 1 week mcm period. Then, keluar darah beku dalam 1 week selepas tu. Next weeknya, sy start sakit perut then sy pergi toilet, bleeding non stop. Otw ke hospital, bleeding sepanjang jalan sambil rasa sakit dekat bahagian bawah perut. Sampai hospital baring, doktor check n suruh sy batuk, then terus keluar semua termasuk darah beku.

8mo ago

23hb cukup 2w tp makin risau sbb xde tanda2 LG..

Sy bru tahun lepas gugur tpi die tak membesa n tak de degupan jantung. Ulang alik g hsptl kli ke 3 pergi kena msuk jari darah mula keluar darah tu berketul2 dah check doc surh balik lau janin keluar dtg balik hsptl. Skli mlm tu juga keluar sblom keluar die rasa sakit mcm sengugut sakit sgt tup die keluar dgn sendri.

Blighted ovum kan? Saya dulu dia turun sendiri.

8mo ago

Tq 4 sharing sis