tambah susu badan

macam mana nak tambah susu badan ye? 🥺 ada tips tak mummy2 ? #pleasehelp #firstbaby #firstmom

15 Balas

if awak mampu, berduit, boleh amalkan supplements dari shaklee, set lepas bersalin,.macam macam ada baik untuk awak consume sepanjang berpantang, selain tu susu badan pun banyak, pekat dan berkhasiat..awak pun tak penat, lemau atau tak bermaya.. pemakanan pun kena jaga, makan sayuran2 hijau, makan lobak putih, oat, barli, halba. air masak minimum 2L hingga 3L sehari ya ..kalau tak cukup air dalam badan, susu kurang ...