hb low

Macam mana nak naikkan hb? Dokter ugut nak cucuk kali ke 2 sebab hb masih lagi taknak naik.. padahal hb 10.8 kira ok la kan...? Lagi 0.2 je tu pun dokter tetap nak cucuk.. sakit nye jangan cakap laa.. cucuk kali pertama aritu 6jarum.. kesan nye tak hilang lagi.. masih sakit .. ni nak cucuk kali kedua pulak dah.. tolong mommy2.. xmau kena cucuk dah.. 😭 sy dah 34minggu..

17 Balas

11.0 ke atas bru ok...biasanya bla msuk trimster3 hb akn naik..

sis try makan pati delima gulsan, sy try 2minggu hb naik

sis cuba amalkan jus mamariam.. atau minum min kaffe.

Makan shaklee vita lea.. Dr 10.1 naik 12.3

Makan maltofer dgn air limau

try makan jambu batu

11 yg ok sis