boleh tak share

Macam mana nak Jaga pengalaman supaya berat tak Naik banyak,skunk da 6 bln Banyak plk berat naik

1 Balas

Pndai pandai lah google sendiri. Sy tengok awak respond jawapan org semua mcm awak bagus. Tapi minta pendapat org. Choyy lah you ni

4y ago

Ayat pun berterabur, Lepastu jawap question org semua macam nak marah. Sis , you kalau tak boleh nak jawab baik2 , sis tak perlu ada dlm apps ni. Apps ni untuk share pendapat and pengalaman ya. Geram eh tengok cara org mcmni. Ejaan biar betul ya sis. Kor2 😒