Baby susah berak

Macam mana nak buat kalau anak susah berak? Maksud saya, baby nak berak tapi tak berak. Lepastu dia asyik nangis merengek jee. Kadang kena urut2 dulu baru boleh berak. Normal ke? Anak saya 2bulan

2 Balas

Kena tengok najis dia. Kalau sis tak sure time berak tu amik gambar najis baby then tanya nurse okay ke tak najis tu. Kalau najis baby dah cirit cair tu means dah tak sesuai susunya.

kalau najis okay je ,kira normal takpa, maybe dia tak reti lagi nak membuang n tak selesa,

11mo ago

Risau takut sembelit ke apa. Najis ok normal. Warna kuning