Alahan please go

Macam mana nak atasi alahan 😭 tak tahan juga rasa Nak makan apa lagi 🥲

4 Balas

puan br 1st trismeter ke ek??ttg makan ni biasa kena try n error br nnti kita tw mana tekak kita btl2 blh terima .mcm sy dlu xblh mkn nsi sy makan bubur ayam marrybrown..bubur ayam ahmad.. Alhamdulillah blh msuk..next time tu pulak blh makan yg sup2 je mcm bihun sup ..nnti puan try n error k..jgn ptus asa..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Pakai magnesium oil jenama elementz. Cari di shoppe. Alahan jadi sebab kurang mineral penting dalam badan. Jadi kena topup dengan magnesium. Roll di tapi kaki dengan kerap. Boleh juga cari serbuk baobab di shoppe ya. Baobab ni 6x tinggi vitamin c dan mineral penting dalam badan sepanjang pregnant.

makan sikit Tapi makan kerap. kalau lama X makan akan Rasa mual and muntah

Alahan apa tu