tolong bantu..

Macam mana ibu2 smua buat kiraan pgerakan bby yaa klu skg rsa slow sgt gerak..kdg ja trasa.. 20hb ni sy da start kiraa tp bby still x kuat gerak..nurse pn bgitauu bby kcil lagi tu la ruang dia besar n x rsa lgii dia ckp.. #25week

1 Balas

Kalau.sis risau..mcm kurang prgerakan xckup 10 better sis g jmpe doc..sbb bhya jika x ckup kiraan 10 dr 9pg hgga 9mlm.. kena.g hsptl asap..tkut sumthing happen pd bby tnpa kita jngka