Nak bertanya ? Nak bersalin nanti ?

Macam mana firts baby untuk org yang berpurdah adakah izinkan pakai .. tudung boleh pakai kan ?! Time bersalin ? Ke cane ? Ada sesiapa tahu ? #pleasehelp

1 Balas

Tudung boleh pakai puan. Tp skrg kene pakai mask even masa bersalin tengok hospital la. Purdah xpasti.

3y ago

Kalau sis pakai mask tak pakai purdah pun takpe mmg dh tutup bahagian biasa ditutup. Lagipun takut tak cukup pengudaraan. Masa bersalin kan kena byk bernafas. Takut tak cukup oksigen & berpeluh-peluh kalau pakai dua-dua sekaligus.